index

Order

YOUR BODY ON THE ROAD TO A HEALTHY LIFESTYLE

Verantwoord, makkelijk en vooral LEKKER eten. Een gezonde lifestyle vraagt veel tijd en discipline.
Wij bieden de oplossing voor een gezonde, verantwoorde avondmaaltijd. Wij koken voor jou.

STAP 1:

Bepaal jouw doel

STAP 2:

Kies je favoriete maaltijden

STAP 3:

Bereiding door experts

STAP 4:

Bezorging bij jou thuis

DE KRACHT VAN HEALTHYMADE 1/3

Verantwoord eten.

Wij zorgen ervoor dat jouw maaltijd voorzien is van gezonde, verse ingrediënten en berust op een juiste balans in voedingswaarden.De maaltijden zijn bereid door onze chef-kok en samengesteld in samenwerking met onze Vital-coach.

Om inzicht te geven in de samenstelling van de maaltijd, wordt de inhoud van al onze maaltijden duidelijk weergegeven in een overzicht met alle ingrediënten en bijbehorende voedingswaarde. Daarnaast begrijpen wij dat elke persoon een andere energiebehoefte heeft. Het is dan ook mogelijk om een gepersonaliseerde maaltijd samen te stellen die volledig voldoet aan uw energiebehoefte. De kans dat je te veel eet is op deze manier veel kleiner dan wanneer je zelf kookt.

De kracht van HealthyMade 2 / 3

Thuis of op werk bezorgd.

Al onze maaltijden worden vooraf vers bereid, direct geseald en gekoeld geleverd. De verpakking is voorzien van een sticker met een overzicht van de bereidingswijze, ingrediënten, voedingswaarde en eventuele allergenen.

De bezorgers van HealthyMade zullen elke maandag en woensdag leveren. Je kunt de maaltijden laten bezorgen op ieder door jouw gewenst adres binnen onze bezorgstraal. Daarnaast selecteer je zelf het tijdvak van de bezorging. We leveren dus waar en wanneer jij wilt.

Ben je niet in de gelegenheid om de maaltijden te laten bezorgen? Geen probleem! Wij hebben een afhaalpunt waar de maaltijden van maandag t/m zondag tot 20:00 uur kunnen worden afgehaald.

Adresgegevens afhaalpunt:
Pr. Mariannelaan 235
2275 BG, Voorburg

De kracht van HealthyMade 3 / 3

Kant-en-klaar uit de oven of magnetron.

Een gezonde maaltijd die binnen een paar minuten klaar is, is ideaal. Op deze manier hoef je geen uren in de keuken te staan en heb je meer tijd voor andere bezigheden. Onze maaltijden kunnen na de bezorging snel worden bereid in de oven of in de magnetron.

De verpakking is voorzien van de bereidingswijze.

Hoe werkt het?

Ons concept in vier simpele stappen:

Stap 1:

Bepaal jouw doel

Stap 2:

Kies je favoriete maaltijden

Stap 3:

Bereiding door experts

Stap 4:

Bezorging bij jou thuis

Wat onze klanten zeggen

Mingo
04 / 05 / 2017:
16 maaltijden achter de rug en 16 keer lekker en gezond gegeten. Ik heb ervoor gekozen mee te doen aan de demo-periode, omdat ik op een punt stond in mijn sportieve leven, waarbij ik geen vetafname meer zag. Hoewel ik zeker fitter en sterker werd van ...
Meer lezen
Filipa
02 / 05 / 2017:
"I am the kind of person that gives a lot of importance to food. The quality and the source of what I am eating, the balance in between macro nutrients and of course...also the taste (you see, I'm Portuguese...food needs to be tasty). But it gets pre ...
Meer lezen
Meer reviews vind je hier