cms

Over HealthyMade

Een gezonde lifestyle vraagt veel tijd en discipline.
Wij helpen door verantwoord, lekker en gezond eten thuis te bezorgen.
Wij koken voor jou!

Wat wij leveren

Ons product

Wij zorgen ervoor dat jouw maaltijd voorzien is van gezonde, verse ingrediënten en berust op een juiste balans in voedingswaarden. De maaltijden zijn bereid door onze chef-kok en samengesteld in samenwerking met onze vital-coach.

Om inzicht te geven in de samenstelling van de maaltijd, wordt de inhoud van al onze maaltijden duidelijk weergegeven in een overzicht met alle ingrediënten en bijbehorende voedingswaarde. Daarnaast begrijpen wij dat elke persoon een andere energiebehoefte heeft. Het is dan ook mogelijk om een gepersonaliseerde maaltijd samen te stellen die volledig voldoet aan uw energiebehoefte. De kans dat je te veel eet is op deze manier veel kleiner dan wanneer je zelf kookt.

Waarom wij HealthyMade zijn begonnen

Ons verhaal

Een chefkok, een vital coach en een IT-dienstverlener lijken op het eerste gezicht maar weinig met elkaar verbonden. Toch bleek niets minder waar in het verhaal van het ontstaan van HealthyMade.

Daar waar een hardwerkende zakenman, Ersoy Demirel, gezondheid belangrijk vindt en veel sport, maar weinig tijd heeft en zijn personal trainer en vital coach, Steven van der Toorn, om tips vraagt voor snelle gezonde voeding, is het idee, nog onbewust, in werking gesteld. Tel daar een familielid, chefkok Ender Keles, met een enorme passie voor voedsel bij op en er wordt gezocht naar een oplossing voor gezonde, voedzame en lekkere maaltijden die thuis of op werk geleverd worden. Een concept dat is geboren vanuit de gezamenlijke behoefte: het handhaven van een gezonde levensstijl met een stressvolle dagelijkse routine.

Door de verschillende disciplines van waaruit HealthyMade is opgericht, ging het al snel verder dan alleen het oplossen van dit probleem. Het gaat om het toegankelijker maken van een gezonde lifestyle. Wanneer deze variërende krachten worden gebundeld, eist een passievolle chefkok al snel de beste kwaliteit verse producten, zonder toevoegingen en van duurzame leveranciers. Het oogpunt van een vital coach gaat al snel uit naar de juiste balans tussen deze producten en het stimuleren van het energielevel om doelen te bereiken. Vanuit de IT-dienstverlener wordt gekeken naar het waarborgen van het gebruiksgemak en het optimaliseren van het distributieproces. Het zijn juist deze krachten die HealthyMade hebben gemaakt tot wat het nu is. Het continu zoeken naar manieren om een gezonde lifestyle, waarbij een voeding centraal staat, beschikbaar te maken voor iedereen vanuit al deze verschillende disciplines. Gezamenlijk zijn de kernwaarden: gezondheid en vitaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak uiteindelijk gevormd.

“Het gaat om eten alsof je zelf thuis uren in de keuken hebt gestaan met de meest verse producten. Wij doen dit voor jou.”

“HealthyMade – your body on the road to a healthy lifestyle”

Ender - Chefkok
“Lekker eten is mijn passie. Verse producten en pure maaltijden. Dat wil ik delen met iedereen.”
Steven - Sportaanbieder en vital coach
“Sport is waar ik mijn leven van heb gemaakt. Een gezond lichaam gaat hand in hand met de juiste voeding.”
Ersoy - IT Dienstverlener
“Werk geeft soms stress, maar een goede voeding kan dit al snel balanceren. Gemak is hierbij wel erg belangrijk.”

Hoe werkt het?

Ons concept in vier simpele stappen:

Stap 1:

Bepaal jouw doel

Stap 2:

Kies je favoriete maaltijden

Stap 3:

Bereiding door experts

Stap 4:

Bezorging bij jou thuis

Wat onze klanten zeggen

Mingo
04 / 05 / 2017:
16 maaltijden achter de rug en 16 keer lekker en gezond gegeten. Ik heb ervoor gekozen mee te doen aan de demo-periode, omdat ik op een punt stond in mijn sportieve leven, waarbij ik geen vetafname meer zag. Hoewel ik zeker fitter en sterker werd van ...
Meer lezen
Filipa
02 / 05 / 2017:
"I am the kind of person that gives a lot of importance to food. The quality and the source of what I am eating, the balance in between macro nutrients and of course...also the taste (you see, I'm Portuguese...food needs to be tasty). But it gets pre ...
Meer lezen
Meer reviews vind je hier