cms

ABONNEMENTEN

Kies de route naar een gezonde lifestyle die bij jou past.

TryOut

Uitsluitend voor nieuwe leden

Eenmalig proefabonnement van één week (4 maaltijden)
4 maaltijden per week
Maaltijden van Chef’s menu

€ 19,95
( € 4,98 / maaltijd )

Chef’s menu

Onze chef beveelt aan…

Basispakket gebaseerd op het menu van de chef (wijzigen mogelijk)
4 maaltijden per week
Kleine meerprijs per gewijzigde maaltijd
Keuze uit een week of een maand
Bepaal zelf jouw startdatum
1 week: € 39,95
( € 9,99 / maaltijd )

À la carte

Jouw favoriete maaltijden…

Premiumpakket met vrije keuze uit alle maaltijden
4 maaltijden per week
Kosteloos wijzigen van maaltijden
Keuze uit een week of een maand
Bepaal zelf jouw startdatum
1 week: € 44,50
( € 11,13 / maaltijd )

Perfect voor de beginner

Chef’s menu

Kies jij vaak voor dezelfde maaltijden, maar wil je stiekem eens iets anders? Dan raden wij Chef’s menu aan! Onze chefkok en vital-coach hebben namelijk samen een aantal smaakvolle weekmenu’s opgesteld. Door de variatie aan producten in deze maaltijden krijg jij wekelijks alle benodigde voedingsstoffen binnen. Lust je één of meerdere maaltijden binnen het opgestelde menu niet of heb je voorkeur voor een andere maaltijd? Geen probleem! De maaltijden zijn gewoon te wijzigen.

Bij Chef’s menu zijn de maaltijden te wijzigen tegen een kleine meerprijs. Wil jij geen meerprijs betalen voor het wijzigen van een maaltijd? Kies dan voor ‘A la carte’ of ‘Voeding op maat’.

Ik wil dit pakket!

Op maat gemaakt voor jou

A la carte

Weet jij precies wat je wil en hou je niet van verrassingen? Ga dan voor ons A la carte (premium) pakket. Wij zorgen ervoor dat jouw maaltijd voorzien is van gezonde, verse ingrediënten en berust op een juiste balans in voedingswaarden. Jij hebt volledige vrijheid en kiest jouw favoriete maaltijden uit, waarna onze chefkok ze klaarmaakt en wij ze bezorgen.

Bij het A la carte (premium) pakket betaal jij geen meerprijs voor het wijzigen van maaltijden. Bij Chef’s menu betaal je deze meerprijs wel.

Ik wil dit pakket!

Voedingsadvies op maat, voor jou!

HealthyPRO

Heb je er moeite mee om gezond te eten? Zorgt jouw werk of sociale leven ervoor dat een gezonde lifestyle ver weg lijkt? Heb jij een specifiek doel, zoals afvallen of sterker worden? Dan is Voeding op maat met consulent de beste optie voor jou!

Met een HealthyPRO-abonnement ga jij eenmaal per maand in gesprek met onze professionele voedingsconsultent over jouw doelen en huidige status. Nadat er een voedingsschema is opgesteld op basis van de door jouw gegeven informatie, leveren wij de maaltijden die aansluiten op dit schema. Dit betekent dat je met behulp van een volledig op maat gemaakt schema samen met jouw persoonlijke consulent en onze maaltijden een stapje dichterbij jouw doelen bent.

Ik wil dit pakket!

Hoe werkt het?

Ons concept in vier simpele stappen:

Stap 1:

Bepaal jouw doel

Stap 2:

Kies je favoriete maaltijden

Stap 3:

Bereiding door experts

Stap 4:

Bezorging bij jou thuis

Wat onze klanten zeggen

Mingo
04 / 05 / 2017:
16 maaltijden achter de rug en 16 keer lekker en gezond gegeten. Ik heb ervoor gekozen mee te doen aan de demo-periode, omdat ik op een punt stond in mijn sportieve leven, waarbij ik geen vetafname meer zag. Hoewel ik zeker fitter en sterker werd van ...
Meer lezen
Filipa
02 / 05 / 2017:
"I am the kind of person that gives a lot of importance to food. The quality and the source of what I am eating, the balance in between macro nutrients and of course...also the taste (you see, I'm Portuguese...food needs to be tasty). But it gets pre ...
Meer lezen
Meer reviews vind je hier