cms

Voor wie

HealthyMade is voor iedereen die lekker en gezond wil eten!

"Ik heb een drukke baan"

Wij raden aan:

Chef's menu

Een drukke baan waardoor er maar weinig tijd overblijft om uitgebreid te koken? Of heb jij onregelmatige werktijden waarbij je regelmatig op werk moet eten?

Als jij jezelf herkent in een van deze situaties, is HealthyMade een ideale oplossing voor jou.

Gezonde voeding is namelijk zeer belangrijk voor onze mentale gesteldheid. Het zorgt ervoor dat wij ons fit en mentaal sterk voelen.

Uiteraard begrijpen wij dat je weinig tijd (of zin) hebt om uren in de keuken te staan om een gezonde en verse maaltijd te bereiden en elke dag een ongezonde snelle hap te bestellen geen optie is.

HealthyMade is gericht op gebruiksgemak en jouw gezondheid. Onze chefkok staat voor jou in de keuken. Jij hoeft de maaltijd enkel in de oven of magnetron te verwarmen.

"Ik wil gespierder en/of krachtiger worden"

Wij raden aan:

Maaltijden op maat met consulent

Fanatiek sporter met het doel om steeds sterker te worden? Als jij regelmatig aan krachttraining doet, weet je dat voeding niet alleen belangrijk is voor energie, maar ook voor het herstel van jouw spieren.

Echter blijft het lastig om de dagelijkse voeding af te stemmen op de verschillende behoeften van ons lichaam. Als krachtsporter biedt HealthyMade de oplossing, aangezien alle maaltijden zijn uitgebalanceerd op de juiste hoeveelheid macro’s (eiwitten, koolhydraten en vetten) voor optimale prestaties

Samen met een coach gaan wij aan de slag voor het beste resultaat en het steeds sterker worden van ons lichaam.

"Ik ben sporter met als doel afvallen of op gewicht blijven"

Wij raden aan:

Maaltijden op maat met consulent

Wil jij afvallen? Of wil je juist op gewicht en fit blijven? Doordat HealthyMade de mogelijkheid biedt om de maaltijden af te stemmen op jouw persoonlijke caloriebehoefte, bewaken wij jouw totale dag-inname voor je.

Alle maaltijden beschikken over een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen, zodat jij ook gedurende jouw proces van fit blijven of afvallen vitaal en gezond blijft.

Samen met onze HealthyMade coach werken wij aan het bereiken van jouw doelstelling.

"Ik kan niet elke dag zelf koken"

Wij raden aan:

À la carte

Soms ben je gewoon niet in staat om zelf te koken, om wat voor reden dan ook. Het bereiken van een bepaalde leeftijd kan hierbij een rol spelen. Ook een huidige verandering, zoals een verhuizing of andere persoonlijke situatie, kan het moeilijker maken om dagelijks gezond te koken. Maar juist dan is het belangrijk om gezond te blijven eten en de juiste hoeveelheid voeding binnen te krijgen.

De juiste voeding houdt ons vitaal en sterk. Aangezien al onze maaltijden zijn opgesteld in samenwerking met een professionele chefkok en vital coach, garanderen wij de gezonde juiste voeding.

CTA: Wil je jouw energiebehoefte volledig op maat berekend? Neem dan abonnement C en maak een afspraak met een voedings consulent.

Energy need.jpg

Maaltijden op maat met consulent abonnement

Energiebehoefte

Wij zorgen ervoor dat jouw maaltijd voorzien is van gezonde, verse ingrediënten en berust op een juiste balans in voedingswaarden. De maaltijden zijn bereid door onze chef-kok en samengesteld in samenwerking met onze Vital-coach.

Om inzicht te geven in de samenstelling van de maaltijd, wordt de inhoud van al onze maaltijden duidelijk weergegeven in een overzicht met alle ingrediënten en bijbehorende voedingswaarde. Daarnaast begrijpen wij dat elke persoon een andere energiebehoefte heeft. Het is dan ook mogelijk om een gepersonaliseerde maaltijd samen te stellen die volledig voldoet aan uw energiebehoefte. De kans dat je te veel eet is op deze manier veel kleiner dan wanneer je zelf kookt.

Meer info maaltijden op maat met consulent

Voor bedrijven

Meals voor zakelijke klanten

Medewerkers kunnen worden gezien als een van de belangrijkste organen van bedrijven. De gesteldheid van jouw medewerkers is daarom van groot belang. Voeding gaat hand-in-hand met deze vitaliteit en heeft invloed op onze fysieke en mentale gesteldheid. De juiste voeding zorgt er dus voor dat wij ons fit en in balans voelen en kan bovendien de productiviteit versterken. Om deze reden is HealthyMade voor zowel de consument als voor bedrijven een aanvulling.

HealthyMade levert de maaltijden af op bedrijfslocatie op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis. Hierbij werken wij met een staffelprijzen vanaf een minimum van 5 maaltijden. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid tot het afnemen van een koelkast.

HealthyMade maaltijden voor bedrijven
5 maaltijden €10,00 per maaltijd
5 – 10 maaltijden €9,50 per maaltijd
10 – 20 maaltijden €9,00 per maaltijd
20 – 30 maaltijden €8,50 per maaltijd
HealthyMade koelkast €600,-
HealthyMade koelkast gratis vanaf de volgende leveringen:
5 maaltijden per dag (20 per week) voor de duur van 1 jaar.
10 maaltijden per dag (50 per week) voor de duur van een 6 maanden.
20 maaltijden per dag (100 per week) voor de duur van 4 maanden.
40 maaltijden per dag (160 per week) voor de duur van 1 maand.

Voor levering buiten regio Haaglanden wordt €7,50 bezorgkosten gerekend.

Vraag hier een bedrijfsofferte aan.
Vitality program.jpg

Vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers

Naast het leveren van gezonde maaltijden aan bedrijven, biedt HealthyMade de mogelijkheid tot volledige op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s. Hierbij wordt het aanbod afgestemd op de doelstelling. Zo combineren wij de door ons geleverde gezonde voeding met een gevarieerd aanbod aan sportactiviteiten die zowel de teambuilding ten goede komt als de energie van het hele team. Er kan hierbij worden gedacht aan professionele vitaliteits- en progressiemetingen, een groepstraining aanbod, persoonlijk voedingsadvies van een voedingsconsulent en een combinatie tussen body & mind. In samenwerking met onze partner binnen de sportbranche, Losjes Events, kunnen wij door middel van een vitaliteitsprogramma zorgen voor een totaalpakket op het gebied van beweging, voeding en gezondheid. Er wordt een wekelijks aanbod aan activiteiten opgesteld voor uw bedrijf.

Informeer naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Ons concept in vier simpele stappen:

Stap 1:

Bepaal jouw doel

Stap 2:

Kies je favoriete maaltijden

Stap 3:

Bereiding door experts

Stap 4:

Bezorging bij jou thuis

Wat onze klanten zeggen

Mingo
04 / 05 / 2017:
16 maaltijden achter de rug en 16 keer lekker en gezond gegeten. Ik heb ervoor gekozen mee te doen aan de demo-periode, omdat ik op een punt stond in mijn sportieve leven, waarbij ik geen vetafname meer zag. Hoewel ik zeker fitter en sterker werd van ...
Meer lezen
Filipa
02 / 05 / 2017:
"I am the kind of person that gives a lot of importance to food. The quality and the source of what I am eating, the balance in between macro nutrients and of course...also the taste (you see, I'm Portuguese...food needs to be tasty). But it gets pre ...
Meer lezen
Meer reviews vind je hier