cms

YOUR BODY ON THE ROAD TO A HEALTHY LIFESTYLE

Verantwoord, makkelijk en vooral LEKKER eten. Een gezonde lifestyle vraagt veel tijd en discipline.
Wij bieden de oplossing voor een gezonde, verantwoorde avondmaaltijd. Wij koken voor jou.

3 beoordelingen 5.0 / 5

Mingo

31 jaar
5 / 5
04 / 05 / 2017

16 keer lekker en gezond gegeten en een lager vetpercentage

16 maaltijden achter de rug en 16 keer lekker en gezond gegeten. Ik heb ervoor gekozen mee te doen aan de demo-periode, omdat ik op een punt stond in mijn sportieve leven, waarbij ik geen vetafname meer zag. Hoewel ik zeker fitter en sterker werd van het sporten, maakte het op een gegeven moment niet meer uit hoe vaak ik sportte om mijn vetpercentage te verlagen. De coaches gaven aan dat het waarschijnlijk aan mijn dieet/voeding lag en dat ik gezonder moest gaan eten om dat doel te bereiken. Zij stelden het Paleo dieet voor, maar dat is iets dat ik niet kan volhouden. Door het internet af te struinen naar ideeën en manieren om op een makkelijke manier voor gezonde maaltijden te zorgen, kwam ik HealthyMade tegen en besloot het een kans te geven.

HealthyMade heeft mij 4 weken lang 2 keer per week 2 maaltijden bezorgd (16 in totaal). Ik had de mogelijkheid aan te geven waar ik allergisch voor ben, waar prima rekening mee is gehouden. Geen enkele keer heb ik een maaltijd ontvangen met iets waar ik allergisch voor ben. Ook kon ik aangeven waar ik mijn maaltijden bezorgd wilde hebben. De eerste 2 weken heb ik het op mijn werk laten bezorgen. Omdat ik de laatste 2 weken vakantie had, heb ik de overige maaltijden thuis laten bezorgen. Ook dit was prima in orde. Elke keer werd het tussen de aangegeven tijden bezorgd. Het bereiden van de maaltijden was ook super simpel aangezien de maaltijden magnetron klaar waren. 4 minuutjes wachten en eten maar.

De maaltijden waren lekker. De porties waren ruim voldoende en ik vond de variaties van de gerechten heel goed. De service van HealthyMade heeft aan al mijn verwachtingen voldaan en ook heb ik ervaren dat mijn vetpercentage afnam tijdens de demo. Dus eigenlijk niets anders dan positieve ervaringen. Ik kan HealthyMade daarom aanraden aan iedereen met een druk leven, een hekel heeft aan koken en/of simpelweg lekker en gezond wilt eten.

Filipa

28 jaar
5 / 5
02 / 05 / 2017

Meals that are good for you health!

"I am the kind of person that gives a lot of importance to food. The quality and the source of what I am eating, the balance in between macro nutrients and of course...also the taste (you see, I'm Portuguese...food needs to be tasty). But it gets pretty complicated when your life gets busy....you don't have time for everything.
Healthymade is the perfect solution: I don't need to cook, make groceries or waste time thinking about dinner... I just need to warm up my healthymade meal....and voilá!
The taste is pretty Mediterranean, which I absolutely Love...lots of vegetables, good quality and sustainable animal products....Basically: Worry Free!
I recommended to everyone actually - It's never too much when it comes to your health!"

Hoe werkt het?

Ons concept in vier simpele stappen:

Stap 1:

Bepaal jouw doel

Stap 2:

Kies je favoriete maaltijden

Stap 3:

Bereiding door experts

Stap 4:

Bezorging bij jou thuis

Wat onze klanten zeggen

Mingo
04 / 05 / 2017:
16 maaltijden achter de rug en 16 keer lekker en gezond gegeten. Ik heb ervoor gekozen mee te doen aan de demo-periode, omdat ik op een punt stond in mijn sportieve leven, waarbij ik geen vetafname meer zag. Hoewel ik zeker fitter en sterker werd van ...
Meer lezen
Filipa
02 / 05 / 2017:
"I am the kind of person that gives a lot of importance to food. The quality and the source of what I am eating, the balance in between macro nutrients and of course...also the taste (you see, I'm Portuguese...food needs to be tasty). But it gets pre ...
Meer lezen
Meer reviews vind je hier